Led by Design Studio, Tinbeerwah

TYPE

New build

LOCATION

Tinbeerwah

STATUS

Completed

 

 

The brief was to deliver an inspirational, contemporary design space for the client’s successful graphic design company which could also double as self-contained accommodation if required.
The site boasts magnificent views to Noosa Heads from an elevated ridge in the hinterland. The open plan meeting room takes full advantage of the view with large glass sliding doors opening to a surrounding deck. The entry corridor links the kitchenette with the main office (or living) space with a private bathroom adjacent.
The use of external cedar walls helps to marry the building with its beautiful natural surrounds. Wide overhangs help to protect the studio from prevailing winds and harsh sunlight.
A driveway and carparking area ensure clients can easily access the studio.
The finished product is a celebration of creativity, collaboration and design excellence.